Baju Didie Alias menepati tema ABPBH2012

on Monday, 8 April 2013


Diacarakan oleh trio terkemuka Zizan Razak, Fara Fauzana dang juga Johan Raja Lawak antara kelainan yang dibawakan untuk ABPH kali ini.



Mengangkat tema “Ledakan Geometri” kali ini Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH2012), baju Didie Alias menepati tema dan layak diberi pujian :)




PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Didie yang aku kenal,..tak peduli apa kata dan tohmahan org, dia akan buat apa saja untuk cari duit bagi membesarkan anak2 dia yang ramai dgn suami terdahulu..walau kadang2 menyampah tngok perangai gedik dia, sebagai wanita, dia kuat dan tabah dari wanita2 yang pandai komen tapi tak pernah duduk dlm situasi dia.. respect lu didie. siapa yang akan membantu kalau dia tak membanting tulang sendiri? bezanya, dia dlm dunia glamour yg sentiasa jadi perhatian org. Amalan dia?, hanya dia dan Allah maha mengetahui.


8 April 2013 at 08:57
Anonymous said...

Respect anak dia punya result cemerlang maknanya dia pandai dan kerja keras utk anaknya...Salute


8 April 2013 at 09:14
Anonymous said...

duniawi semata sata


8 April 2013 at 09:30
Anonymous said...

Ada byk cara nk bsarkn ank2 jgn kjar dunia hinga akhirat d ktpikn


8 April 2013 at 09:54
Anonymous said...

Adakah bju yg didi alias pkai tu menetapi ciri2 islam??????


8 April 2013 at 09:58
Anonymous said...

Adakah baju dan aurat didi menepati ciri2 islam????


8 April 2013 at 10:00
Anonymous said...

hahaha....bila langgar hukum...memang berdosa lah....tak kira sapo


8 April 2013 at 10:15
Anonymous said...

Hmm...Jangan sibuk menilai dosa orang lain. Dosa diri sendiri pun tak tertanggung!!!

Jangan pandang kejahatan orang macam dia pasti ke NERAKA, Jangan pandang kebaikan sendiri macam kita pasti ke SYURGA!!!


8 April 2013 at 16:33

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved